YDERCIRKLEN

ET VISUM GIVER ADGANG TIL VORES STORE ARRANGEMENTER

HVIS DU VIL VÆRE LIDT MED

Vi har nu etableret Ydercirklen.

Mange venner, bekendte, naboer og andre interesserede vil gerne være en lille del af Polynesien og vores Inspirationscenter. De vil gerne være orienteret om alt det livgivende der sker her og blive inspireret – og vil samtidig gerne deltage måske et par gange om året i vores større arrangementer. Måske ønsker du blot at støtte op om etablering af et kærligt Inspirationscenter, der kræver en del ressourcer fra start.

Ved køb af et visum bliver du inviteret til ørigets to store årstidsfejringer: Sommersolhverv og Vintersolhverv. Selve arrangementet er gratis, men alle giver et symbolsk beløb til den fælles mad over bål.

Du får også invitation til vores årlige Førslev Musikfestival.

Derudover modtager du vores flaskepost jævnligt med spændende nyt fra øriget.

Du får også mulighed for at deltage i de andre arrangementer her i Polynesien, som de forskellige fastebeboere individuelt arrangerer gennem deres virksomheder. De bliver slået op i Flaskeposten. Se mere under menuen Arrangementer.

Du kan se i skemaet hvad et VISUM til Ydrecirklen giver dig adgang til:

Efter indbetaling af den årlige kontingent på 600 kr. er du medlem af Ydercirklen med det samme og fra den kommende 1. i måneden og 1 år frem. Der kræves ingen ansøgning for at kunne få et visum;-)

Indbetales til Polynesiens Mobilpay: 7706UV.

Send samtidig en mail med navn, adresse og tlf. til Birgitte på birgitte@gyrd.com

Du får herefter tilsendt dit VISUM:-)

Vi glæder os til at byde dig velkommen:-)