PRØVEBONING

BLIV BEBOER FOR EN PERIODE

ENESTÅENDE CHANCE FOR DIG ...

… til for en kort stund at opleve at være en unik del af vores bo- og levefællesskab Polynesien. Du vil få prøvet af om dette er stedet for dig at købe en ø, få bygget et hus og leve dit vidunderlige liv.

Fra 1. juni 2022 har du mulighed for at leje den ene halvdel af Hytten, der ligger på en af de 9 øer, der er til salg. Den anden halvdel bebos af Klaus, som har sin base i Polynesien, men også sejler på de 7 verdenshave i længere perioder. I deler køkken, toilet og bad. Du har egen indgang. Hytten er i alt 48 m2, og din fløj er ca. 20.

Du vil indgå som en naturlig del af vores fællesskab. Du kan vælge at holde ferie eller passe dine daglige gøremål som  normalt. Vi vil sørge for en intromiddag på førstedagen, hvor du vil høre hvad der er af fællesinitiativer i løbet af ugen – resten er improviseret samvær bl.a. i vores Lounge.

Du vil opleve et uundgåeligt energiløft i samspillet med os i dette bevidste fællesskab.  Og vi vil alle blive klogere på, om vi er det rigtige match som bofæller i måske rigtig mange år.

EN SMAGSPRØVE PÅ DET VARME LIV I POLYNESIEN

Du kan prøvebo her i nogle dage, en uge eller to. Måske en måned eller mere, hvis kemien er til det.

Vejledende priser:

En weekend: 1.000 kr.

En uge: 2.000 kr.

En måned: 5.000 kr.

Priserne er inklusive forbrug, fællesudgifter og brug af de fælles faciliteter.

Nysgerrig – interesseret?:

Se først om du med hjertet kan sige ja til vores værdigrundlag her.

Kontakt herefter Birgitte for at høre om ledige perioder, og få svar på de spørgsmål du måtte have, på:

40 10 60 94/birgitte@gyrd.com

Vi glæder os til at møde dig!