BLIV FASTBOENDE

START PROCESSEN HER

BLIV FASTBOENDE POLYNESIER

P.t. er vi åbne for alle henvendelser, men ser gerne mænd samt par – for at få en nogenlunde ligelig kønsfordeling.

For at blive beboer skal du kunne føle dig hjemme i vores værdigrundlag.

Du bor for dig selv i din egen bolig, men har adgang til et varmt fællesskab lige uden for din dør.

Vores erfaring er at et fællesskab kun kan blomstre og være virkelig bæredygtigt i det lange løb, hvis vi kan tale om det meste, fejre livets lyse sider sammen og dele og bede om støtte til det, der er svært.

For os er det vigtigt at du har lyst til at udvikle dig menneskeligt til glæde og gavn for dig selv og dine medmennesker. At du ønsker at hæve din bevidsthed om dit psykiske og sjælelige potentiale – og at udleve det. At du drømmer om  at mindske og hen ad vejen få afviklet de fleste af dine skyggesider, der begrænser dit lys i at stråle fuldt ud, i et trygt, kærligt, rummende miljø. På den måde har vi det godt, er glade, trives – og er med til at bidrage til en kærligere jord til glæde for vores børn og efterkommere.

Er du interesseret, så kontakt Birgitte på mobil 40 10 60 94 og få en aftale om en gang kemikaffe med rundvisning.

Hvis vi alle herefter synes der er basis for at lære hinanden mere at kende, vil vi gerne invitere dig på et weekendophold, hvor vi kan gå og lave praktiske hverdagsting sammen i hus og have, og du kan få en smagsprøve på livet i Polynesien.

Er du stadig i tvivl inden du beslutter dig, er du velkommen til at tage endnu et gæsteophold her af nogle dages varighed og/eller deltage i en af vores fælles virkedage med hygge og praktiske arbejde.

Hvis begge parter stadig synes det er en fantastisk ide at du bliver polynesier, inviterer vi til et afklarende møde, hvor du hører om alle formaliteterne – og så har du mulighed for at betale et depositum og dermed kunne reservere en grund.

Herefter vil du så betragtes som fuldblods-polynesier med adgang til alle fællesmøder, virkedage, festdage, inspirationsudflugter osv., så du kan være med til at præge det kommende udvidede Polynesien anno 2022, hvor byggerierne kan begynde.

Velkommen til dig

RESERVER OG KØB DIN GRUND & EJERANDEL